[4iz228] session a header

Kaltoun Jan xkalj37 na vse.cz
Čtvrtek Červen 14 17:51:15 CEST 2007


Přistupuješ k nim správně? Tedy přes $_SESSION ?
On Thu, 14 Jun 2007 13:17:36 +0200
  Petr Zadnik <xzadp03 na vse.cz> wrote:
>Pekny den,
>
>abych zabranil neprihlasenym uzivatelum vstup na nektere 
>stranky na svem 
>webu, pouzil jsem sessions. Na serveru "wz.cz" mi vse bez 
>problemu 
>fungovalo, ale jakmile jsem stejne skripty zkusil spustit 
>na 
>"web4ce.cz", session jakoby nereaguji, jamile po 
>prihlaseni kliknu na 
>polozku v menu, ktera je pristupna prave pouze po 
>prihlaseni, session je 
>opet prazdne. Muze funkcnost session (a stejne tak mi 
>prestala fungovat 
>funkce Header()) nejak zaviset na nastaveni serveru 
>poskytovatele?(safe 
>mode, session auto start, atd...).
>
>Diky za odpoved.
>
>Petr Zadnik
>_______________________________________________
>E-mailová konference 4iz228 na vse.cz
>http://mailman.vse.cz/mailman/listinfo/4iz228



Další informace o konferenci 4iz228